Jdi na obsah Jdi na menu
 


octem ke zdravé atmosféře

Překopírovala jsem text z webu  http://octovani.webnode.cz/

Je to zajímavé a rozhodně to vyzkouším

Nechcete již jen tak přihlížet, jak vám nad hlavami krouží Chemtrails letadla?
Nemáte náladu se už dále cítit jako pokusné krysy?

POJĎME SE SPOJIT A SPOLEČNĚ S TÍM NĚCO UDĚLAT

undefined

Tyto stránky vznikly na podporu zdravého životního prostředí a hlavně čistého vzduchu který v ČR dýcháme. Jednoduchým způsobem - OCTOVÁNÍM. 
Nevědomost je sladká, ALE ZABÍJÍ.....

Co to OCTOVÁNÍ je:

    Celé je to zcela jednoduché, jde pouze o elektrický náboj atmosféry. Při CHEMTRAILOVÁNÍ se atmosféra nabíjí KLADNĚ a vznikají zde KATIONTY, jsou to kladně nabité molekuly. U OCTOVÁNÍ vzniká náboj opačný - ZÁPORNÝ, vznikají tzv. ANIONTY. Obojí je bezbarvé, bez chuti a bez zápachu. 
    ANIONTY, díky svému zápornému náboji, neutralizují viry s kladným nábojem a zároveň zneškodňují baktérie, eliminují zápach v ovzduší, zabraňují rozvoji nákaz.....Čím více je aniontů v ovzduší, tím méně je v něm škodlivin. 
    Žádný živý organismus, nejen člověk, nemůže existovat bez aniontů. Existence záporně nabitých elektronů na oběžných drahách jednotlivých atomů jim umožňuje přitahovat ze vzduchu různé mikročástice. Anionty též odstraňují ze vzduchu prach a zabíjí mikroby. Spojení „aniont – vzduch“ je analogií spojení „vitamíny – strava“. Anionty se často nazývají „vzdušnými vitamíny“, „prvkem dlouhověkosti“ a „čističi vzduchu“. Ačkoliv užitečné vlastnosti aniontů zůstávaly dlouho nepovšimnuty, jsou velmi důležité pro lidské zdraví.
    Takže anionty mohou akumulovat a neutralizovat prach, ničit viry s kladně nabitými elektrony, pronikat do buněk mikrobů, ničit je, a tím rušit destruktivní působení na lidské zdraví. Čím je více aniontů ve vzduchu, tím je tam méně mikrobů (když koncentrace aniontů dosáhne určité úrovně, množství mikrobů se prakticky blíží nule). 

    Nejjednodušší a nejefektivnější možností, jak do vzduchu dostat co nejvíce aniontů, je OCTOVÁNÍ. Právě obyčejný OCET (jehož cena za  litr se pohybuje cca okolo 10 Kč) má totiž záporný, vysoce kontruktivní náboj. Jestliže postříkáte OCTEM například silnici, začne se OCET okamžitě vypařovat do atmosféry. Tedy jinak řečeno, začnete neutralizovat atmosféru. A z vysoce kladné atmosféry (vytvořené chemtrailovaním) se záhy stane atmosféra neutrální, mnohdy i záporná, tzn. chemtraily se začnou rozpouštět.... 
    Laicky řečeno: pokropíte chodník, silnici nebo jiný povrch OCTEM, ten se vypaří a cca po hodině místo počmárané chemtrails oblohy zažijete krásné "azuro" :-)
A hlavně neutralizujete to, co na nás "sprejují".

 

Octováním se zabývají také jiné servery, např.:

http://prvopodstata.blog.cz/1110/octem-proti-mrakum

http://orgo-net.blogspot.com/2011/10/meteorolog-o-pusobeni-octa.html

http://orgo-net.blogspot.com/2011/05/jak-na-privalove-srazky-zkuste-octovat.html

 

Návod, jak ničit chemtrails octem

  •  5 litrů octa dokáže dle našich výzkumů "vyčistit" chemtrails během cca 1 hodiny v okruhu cca 20 km
  •  ocet rozprášíme nebo vylijeme na rovný povrch (silnici, chodník, střechu atd.), kde se postupně vypaří do atmosféry 
  •  nebo namočím do octa staré lněné prostěradlo nebo ručník, neždímáme, přeložíme po šířce na čtrvtiny a přehodíme přes šňůru
  •  Díky tomuto serveru se na této činnosti (octování) můžeme-můžete předem domluvit. Čím více octu ve vzduchu, tím lépe.