Jdi na obsah Jdi na menu
 


2011: Rok Indigo

"2011: Rok Indigo"
Poselství Archanděla Michaela

přijala Doreen Virtue, 30.12. 2010

 

Český přepis videa:

http://www.youtube.com/watch?v=O6aWPPmpYNk&feature=player_embedded

 

  Zdraví vás Doreen Virtue. Jako každý rok v tento čas na konci prosince, medituji za přítomnosti Archanděla Michaela a jeho energií. Žádám ho o vedení a o poselství v nadcházejícím roce. Od té doby, co tohle dělám, mi každý rok dává témata a poznámky pro nás všechny. Chci se o ně s vámi podělit. Přijímám tuto zprávu 30. prosince 2010, večer před silvestrovskou nocí, kdy budeme vkráčet do roku 2011. Už jsem obdržela nějaká poselství o nadcházejícím roce, která jsou velmi zajímavá. Jedno z nich je v jiném YouTube videu, kde se pracuje s 12 různými druhy věšteckých karet. Můžete se na něj také podívat, abyste se dozvěděli detaily o každém měsíci roku 2011. Teď bych chtěla začít.

 Právě teď si představuji a volám Archanděla Michaela. Cítím jeho sílu a jeho přítomnost skrze moje tělo a obzvláště v mojí hlavě. I když je tu právě noc, začal právě foukat vítr, což je v noci v tomhle místě, kde bydlím, neobvyklé. Cítím jeho přítomnost a začínám vidět jeho zlatou auru a jasně purpurově modré světlo. Vidím ho se svatozáří, která se rozprostírá až ke mně. Poselství mi sděluje skrze svou nekonečnou boží mysl; je to jako by byl na telefonu s Bohem a sdílel se mnou sluchátko, takže mohu slyšet tu konverzaci.

Říká, že jsou tu planetární svazky nebo raději seskupení, které jsou právě teď přichystané k činům, a slyším, že ten, kdo váhá, prohrál. Okna se nám otevírají, může to vypadat jako malý záblesk příležitosti, ale přesto se k nim máme chovat jako ke dveřím a nečekat až se nám naskytne větší příležitost, ale všímat si jakéhokoli záblesku světla a směru toho světla ve vašem životě. Říká, vykročte kupředu, začněte činit, říká, že vás povede ve všem, co to bude obnášet. Někteří si ale stále libují v pochybnostech a váhají a pak jim vyprší čas. Ukazuje mi, že vesmír je velmi podobný posuvným dveřím, které se stále otevírají a zavírají v božském rytmu a božském pořádku. A říká, že když se tyto dveře znovu otevřou, nezáleží na tom, jak malé mohou být, měli byste jimi projít beze strachu a pochybností. Říká, pokud budete potřebovat jakékoliv znamení nebo vedení, určitě si jej máte zavolat na pomoc.

Ukazuje mi, že právě teď, ke konci roku 2010, je skvělý čas k odhození doslovné a metaforické váhy. Říká, že cokoli vás trápilo, tohle byla výborná doba k vyřešení nedorozumění, mluvení s ostatními lidmi. Občas se to může stát spontánně, aniž byste chtěli, aby se to stalo. Říká, že pravdomluvnost je klíčem, ukazuje mi doslova klíč k otevření dveřím zítřka. Ti z vás, kteří jste nároční, měli byste si napsat seznam toho, co byste chtěli zpravit, změnit nebo učinit nějaké rozhodnutí. Sepište si ten list, protože tak ty věci přivedete na vědomí více, než když je máte v podvědomí, chce, abyste je měli na povrchu. Říká, odevzdejte tyto věci Bohu. Doslova je dejte Bohu. Můžete ten list ceremoniálně spálit, můžete ho položit pod polštář, prostě se ho nějakým způsobem symbolicky a doslova zbavte.

Jste ve spojení s božskou nekonečnou myslí, mnoho z vás pracovníků světla, vaše duše cestuje ve spánku na mnohem vyšší úrovně než kdy předtím. Každý večer vás vítáme, ukazuje mi tunel světla, stejný jako popisují lidé se zážitkem blízké smrti, skrze který cestujeme. Svou duší cestujete skrze tento tunel, bez jakéhokoli ohrožení svého těla. Někteří z vás se každou noc setkáváte s Archandělem Michaelem, Ježíšem a ostatními svatými mistry. Občas se setkáme s ostatními pracovníky světla a učíme se a vyučujeme se v kruhu, občas oslavujeme, protože radost je opravdu vysoká energie. Ukazuje mi mnoho motýlů, kteří jsou posílání z těchto setkání. Tito motýli letí přímo z nebe, skrze speciální tunel světla. Proto se motýli tak zázračně objevují. V jejich kukle je fyzická metafora tunelu světla, skrze který motýli procházejí. A také je to odkaz na proměny v roce 2011. Celý rok 2010 jsem dostávala zprávy o tom, jak na konci února, hlavně února 2011 bude energeticky krásný čas. Mnoho světla se otevře. Ukazuje mi, že v čínském roce bude podstatné posunutí z roku tygra do dalšího roku v čínské astrologii. Bude podstatný ve zbavování se starých obav. Lidé budou šťastnější. Ukazuje mi mnoho usměvavých lidí. V jejich očích a tvářích a hlavně v jejich srdcích je smích.

Ukazuje mi zvýšený růst zájmu o duchovno v roce 2011. Říká, že z části to bude kvůli blížícímu se roku 2012. Něco podobného jako se dělo před rokem 2000, kdy se mnoho lidí začalo věnovat duchovnu, jen pro případ, že by se něco stalo. Bude se hodně mluvit o konci světa. Říká, že rituály založené na strachu nám nijak nepomohou, spíše nás táhnout zpět.

Říká, že je nutné být v kontaktu s přírodou, ochraňovat přírodu. Ukazuje mi, že 2011 je čas pro pozdvižení ekologie na místní, osobní a globální úrovni.

Říká, že 2011 bude rokem indigo, už to začalo, plně se to rozvine okolo 15. března. Ukazuje mi, že indigo se přestanou bát toho, co si ostatní lidé myslí, jestli uspějí nebo ne. Půjdou do toho a dostane se jim všechna podpora, kterou potřebují. Takže hurá, indigo. Ukazuje, že je potřeba, aby se indigo zapojovali do ekologických záležitostí. Takže ti z vás, kteří se zajímají o vzduch, pevninu nebo moře, ptáky, zvířata, ryby - nebojte se něco udělat a zbytek bude následovat. Přijde k vám podpora, kterou potřebujete, vše co potřebujete se vám dostane. Znovu říká, že ten, kdo bude váhat, prohraje.  Takže pokud se budete cítit během roku 2011 ztracení nebo zastavení, pamatujte si tato slova a začněte něco dělat. Musíte chtít vedení, které k vám přijde přímo od Boha skrze anděly. Je ve vašem srdci a bude cítit teplo a uspokojení, když na něj pomyslíte. Je opravdu dobré praktikovat vizualizaci, přitahovat si věci k sobě. Velmi doporučuji udělat si nástěnku vizí, kam si budete dávat obrázky, slova a každý den se na ní dívat a představovat si, že už to máte.

Je čas zbavit se starých obav a stížností, ty patří do starého roku. 2011 je období pro čistou, čistou a čistou energii. To znamená, že vaše myšlenky, slova, psaná slova, mluvená slova, zpívaná slova - držme si je na nejvyšší pozitivní úrovni. Pokud se přistihnete při stěžování si, občas se to stává, neočekává se, že budete svatí, záleží ale na tom, co s tím uděláte. Archanděl Michael říká, že stojí po boku každému, kdo si jej zavolá. Říká, abyste mu odevzdali své stížnosti, udělejte si z něj svého zpovědníka. On už se o to postará. Už žádné oběti, říká, že všichni máme tu sílu, každý z nás, abychom s tím něco udělali. Začněte pracovat. Máte tu moc právě teď. Pokud si myslíte, že ne, je to jen trik ega. Aby zamezilo vašemu pokroku a vašemu štěstí. A také podpoře, kterou potřebujete. Pamatujte si, že ego vás vždy vede cestou strachu a nikdy nemyslí nic dobře. Vaše vyšší já je zajedno s Bohem a Archandělem Michaelem a dalšími mistry jako je Ježíš. Vaše vyšší já je plné lásky a víry. A víme, že s vírou je vše možné, ať už pro vás osobně nebo celosvětově. Takže ještě jednou, 2011 je čas na ekologii. Recyklujte, používejte znovu a redukujte. Je to čas, kdy budeme tvořit pro děti a děti budou tvořit pro nás. Přece jen to vše děláme pro děti. To ony zdědí planetu.

Ukazuje mi, že v roce 2011 se naše životy zjednoduší. Když zjednodušíme naše životy, říká, že můžeme zpomalit, relaxovat a opravdu si užívat našeho života. Říká, že chce, abychom si opravdu užívali každou chvíli, ať se děje cokoliv. Užívali si každý moment v duchovním smyslu radosti, užívejte si ho, jako by byl vaším posledním. Dýchejte a užívejte si, bez ohledu co se děje kolem vás. Pamatujte, říká, už žádné oběti. Je to všechno o síle, můžete mě zavolat, kdykoliv, a já tam budu.

Ukazuje mi politiku, vidím silnější ekonomii. Vidím nárůst vojenských sil. Tady bude potřeba, aby pracovníci světla povstali, vedli mírové protesty. Aby se zajímali o místní úřady. Prosím nestrkejte hlavu do písku a nemyslete si, že to něčemu pomůže. Jsme tu v těle z nějakého důvodu, také abychom mluvili a psali. Nebojte se veřejně promluvit. Obzvláště pokud chcete změny. Indigo, tohle se týká vás, potřebujeme, abyste se politicky zapříčinili o mír, světový mír. Ukazuje mi, že můžeme dosáhnout změny, že může nastat ústup vojenských sil. Opravdu máme na výběr v roce 2011, jsme na správné cestě k lásce.

Starejte se o sebe, dělejte věci, které jsou podle vás správné. Dobře se starejte o své nádherné tělo, zaslouží si to, věřte mi - poznáte ten rozdíl. Čiňte kroky, ke kterým budete vedeni, i kdybyste se báli nebo byli zastrašováni, i tak je udělejte. Mluvte o dění kolem vás, říkejte pravdu. Ať už vašemu partnerovi, přátelům, zaměstnancům, klientům nebo vaší vládě. Mluvte. Potřebujeme, abyste mluvili a vyvíjeli se. 2011 je velmi zajímavý rok, budeme více na cestě lásky. Více budeme vysílat lásku, i když je to v této třetí dimenzi. Není to jako bychom najednou zmizeli. 2012 je vlastně metafora příchodu světla. Májové přestali psát kalendář, protože museli odejít. Odešli, proto přestali psát kalendář. Nevytvářejte, prosím, žádné teorie. Bude to další "neudálost" jako příchod roku 2000. Je to pro nás šance jít cestou vyšší lásky. Vždy se ptejte sami sebe, která cesta mě vede blíže k mému účelu? Tu cestu si zvolte.

Bude to vzrušující rok, o mnoho radostnější, než jaký jsme tu měli. Doufám, že dáte na Michaelovu radu a budete si užívat každý okamžik a žit tady a teď. Zjednodušte svoje životy, užívejte si lásku a ochraňujte přírodu. A do toho indigo, je to váš rok. Karty mi také ukazují, že je to výborný rok pro změnu zaměstnání, obzvláště pro ty, kteří chtějí začít sami obchodovat. Očekávejte to nejlepší.

Chci vám poděkovat za to, že jste tu se mnou dnes byli. Posílám vám mnoho a mnoho lásky a světla a mnoho a mnoho požehnání. Šťastný nový rok.

 

Tady je shrnutí konverzace:

Archanděl Michael sděluje věci, týkající se postupu, ke kterému nás povede. Ohledně 2011 mi Michael sdělil, že to bude rok kdy:

* Indigo vystoupí ze zákoutí a vezmou na sebe důležité vůdcovské role. Indigo jsou silné osobnosti, které jsou vysoce citlivé na energie. Indigo mají přesný měřič a poznají když někdo jedná čestně nebo ne, protože mají vnitřní detektor pravdy. A Indigo VĚŘÍ tomu, co cítí. Gratuluji Indigo: 2011 je VÁŠ rok.

*2011 je velmi podporující pro změnu kariéry, zvláště pro ty, kteří zakládají vlastní podnikání. Říká, že světová ekonomika se bude zlepšovat.

* Požádal nás, abychom nechali jít jakékoliv myšlenky nebo pocity oběti a posílili sami sebe (v tom vám pomůže, pokud požádáte)

* Řekl, že nastane vojenský nárůst a stupňování a požádal ty, kteří jsou vedeni, aby mluvili a dali své názory všem najevo. Nestyďte se! Pamatujete na knihu Dr. Seusse o malém človíčkovi, jehož hlas zachránil planetu. A Indigo, obzvláště na vás spoléháme, že promluvíte.

* Řekl, že v roce 2011 bude podstatná ekologie a spojení s přírodou. Požádal nás, abychom trávili hodně času venku a osobně pomáhali životnímu prostředí a to recyklováním, redukováním a znovupoužíváním věcí. Také řekl, že těm, kteří mají ekologicky založené povolání se bude v 2011 dařit.

* Archanděl Michael zdůraznil, že někteří lidé se budou obávat blížícího se roku 2012. Ujistil mě, že 2012 je stejné jako 2000: neudálost. NENÍ to konec ničeho. Májové by v kalendáři pokračovali, ale byli náhle přerušeni a museli opustit vesnice, kde pracovali na tomto projektu. Nicméně pocítíme zvýšenou pozornost k duchovnu (stejně jako 1999) ze strany těch, kteří si chtějí dát život do pořádku pro případ "co kdyby". Přirovnal to k efektu "V zákopech nejsou  žádní ateisté".  Hlavní bod je, abychom se udržovali v LÁSCE a odevzdávali jakékoliv obavy Bohu, Ježíši a andělům.

* 2011 bude velmi pozitivním rokem pro většinu lidí, obzvláště po únoru. Řekl, že "rok Tygra" měl opravdu agresivní dopad na svět a nový rok "rok Králíka" bude více mírumilovným. Léta Králíka jsou plná pracovité aktivity, která odpovídá Michaelovu přichystanému vedení k pomoci nám ve věcech, které jsou pro nás důležité.

* Všechno se děje přesně tak, jak má, včetně zdánlivě negativních a bolestivých věcí, které musíme vydržet. Požádejte své anděly, aby našli skryté lekce a požehnání v každé události, vztahu a situaci a oni vám pomohou najít mír a porozumění.

* A to hlavní, zdůrazňuje, abychom si UŽÍVALI každý moment. Povzbuďte a vdechujte potěšení, radost a božskou dokonalost všeho každou minutu. A pamatujte, že vždy můžete zavolat Archanděla Michaela na podporu, povzbuzení, ochranu a vedení. Je opravdu neomezený a může pomoci současně každému, kdo jej zavolá.

Šťastný nový rok, s láskou Doreen

 

Z webových stránek Doreen Virtue, Ph.D. http://www.angeltherapy.com/
pro vás přeložil Allaniel

Převzato z:  http://cestaklasce.webnode.cz/

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář