Jdi na obsah Jdi na menu
 


Příznaky transformace třetí část

27. 6. 2012

 

31. Zvýšená integrita
Zjistíte, že nastal čas, abyste hledali a také říkali pravdu. Je pro vás důležité,
abyste se stali autentičtějšími, více sami sebou. Možná budete muset říkat NE lidem, které jste se v minulosti pokoušeli utěšovat. Možná už nebudete tolerovat své manželství nebo práci, cokoliv, co vás nebere. Můžete také zjistit, že už se není kam schovat, nelze nic utajit. Ve všech vašich vztazích se stává důležitou poctivost.
Rada: Poslouchejte své srdce. Pokud vám vaše vedení říká, abyste něco nedělali, ozvěte se a jednejte. Řekněte „ne“. Podobně ale musíte říct „ano“ na to, kam vás to tlačí. Musíte riskovat, že ostatní nepotěšíte, kdy chcete dosáhnout spirituální suverenity.

32. Harmonie s ročním obdobím
Více se nalaďujete na roční období, fáze měsíce a přírodní cykly. Více si
uvědomujete své místo v přírodě. Máte větší napojení na Zemi.

33. Elektrické a mechanické kolapsy
Žárovky, počítače i rádio vynechávají.
Rada: Povolejte své anděly, průvodce, aby to napravili nebo kolem přístroje
vytvořili ochranné pole. Obklopte své auto modrým světlem. Zasmějte se tomu.

34. Zvýšená synchronista a mnoho malých zázraků
Hledejte jich co nejvíce.
Rada: Synchronicity vám říkají, že jdete správným směrem nebo činíte správné volby. Važte si těchto směrovek a nemůžete sejít z cesty. Duch používá
synchronicity, aby s vámi komunikoval. Tehdy začnete prožívat denně zázraky, viz bod 30.

35. Zvýšené intuitivní schopnosti a změněné stavy vědomí
Myslíte na někoho a okamžitě se vám ozve. Více synchronicit. Náhlé vhledy do modelů nebo událostí z minulosti. Jasnovidectví, mimotělní zážitky a další parapsychologické fenomény. Zintenzivněná citlivost a vědění. Pochopení své podstaty a podstaty druhých bytostí. Channelování andělských a kristovských
energií.

36. Komunikace s Duchem
Kontakt s anděly, duchovními průvodci a dalšími božskými entitami.
Channeling. Zdá se, že stále více lidí dostává tuto příležitost. Cítíte inspirace,
přijímání informací, které můžete zachytit psanou formou, malováním, v
myšlenkách, komunikací, tancem atd.

37. Pocit Jednoty se vším
Přímá zkušenost Celistvosti. Transcendentní vědomí. Jste zaplavováni soucitem a láskou k veškerému životu. Soucitné odpojení se nebo bezpodmínečná láska ke všemu vás povznáší na vyšší úrovně vědomí a radosti.

38. Okamžiky radosti a požehnání
Hluboký trvalý pocit míru a poznání, že nejste nikdy sami.

39. Integrace
Stáváte se emocionálně, psychologicky, fyzicky a spirituálně silnějšími a jasnějšími. Cítíte, jako byste byli ve spojení se svým Vyšším já.

40. Žijete, co je vaším smyslem
Víte, že konečně děláte to, proč jste přišli na Zemi. Objevují se nové dovednosti a dary, obzvláště léčebné. Vaše životní a pracovní zkušenosti se nyní sbližují a začínají dávat smysl. Konečně je všechny využíváte.
Rada: Naslouchejte svému srdci. Vaše touha vás dovede tam, kam musíte jít.
Jděte do sebe a zeptejte se svého Vyššího já: „Co bych podle tebe měl dělat?“
Sledujte synchronicity. Poslouchejte.

41. Pocit, že máte blíž k rostlinám a zvířatům
Některým lidem se nyní zvířata zdají být „lidštější“, divoká zvířata jako by se méně bála. Rostliny reagují na vaši lásku a pozornost více než dříve. Některé pro vás mohou mít dokonce zprávu.

42. Vidění bytostí jiných dimenzí
Opona mezi dimenzemi je tenčí, takže to není překvapivé. Jen zůstaňte sebevědomí. Jste silnější, než si dokážete představit, takže se nebojte.
Požádejte své průvodce, aby vám pomohli, pokud máte strach.

43. Najednou vidíte člověka i své blízké pravdivě, s jinými tvářemi -- minulý
život nebo paralelní život.

44. Fyzická manifestace myšlenek a přání je rychlejší a účinnější
Rada: sledujte své myšlenky. Všechny myšlenky jsou modlitby. Dávejte si
pozor, o co žádáte.

45. Zamlženost levé mozkové hemisféry
Vaše paranormální schopnosti, intuitivní poznání, vaše cítění a soucit,
vaše schopnost prožívat své tělo, vaše vize, vaše sebevyjádření, to vše
vychází z pravé části mozku. Aby se tato strana mozku vyvinula plněji, musí se levý mozek trochu utlumit. Normálně kapacita levé hemisféry pro řád, organizaci,
strukturu, lineární fázování, analýzy, vyhodnocování, přesnost, soustředění,
řešení problémů a matematiku dominuje často méně oceňované pravé části mozku. Důsledkem jsou výpadky paměti, špatné členění slov, neschopnost nebo
neochota číst velmi dlouho, neschopnost se soustředit; zapomínání, co jste právě
chtěli říct; netrpělivost s lineárními formami komunikace (audio- nebo písemné
formáty); neuzemněnost, rozptýlenost; ztrácíte zájem o bádání nebo komplexní informace; máte pocit, že jste bombardováni slovy, řečmi a informacemi; nechuť k psaní. Někdy se cítíte tupě, nechcete nic analyzovat, vést intelektuální debaty
nebo něco zkoumat. Na druhou stranu můžete zjistit, že vás přitahují videa,
časopisy s fotografiemi, krásná umělecká díla, filmy, hudba, sochařství, malování,
setkání s lidmi, tančení, zahradničení, procházky a další formy projevu tohoto typu. Zajímají vás spirituální obsahy, někdy dokonce sci-fi.
Rada: Možná zjistíte, že když svému srdci a pravé mozkové hemisféře dovolíte, aby vás vedly, bude levá část dobře aktivována, aby vám sloužila. Jednoho dne budeme mít hemisféry vyvážené a budeme je mistrovsky používat.

46. Závratě
K tomu dochází, když nejste uzemněni. Možná jste právě dořešili velký emoční problém a vaše tělo se adaptuje na „lehčí“ stav. Rada: Uzemněte se masitou stravou. Někdy je vhodné dát si něco sladkého.
Neškatulkujte jídlo na dobré a špatné. Používejte své vedení, abyste
věděli, co v danou chvíli potřebujete. Sundejte si boty a buďte bosí v trávě.

47. Pády, nehody, zlomené kosti
Vaše tělo není uzemněné. Možná celý váš život je nevyrovnaný. Nebo vám vaše tělo sděluje, abyste zpomalili, prověřili jisté aspekty svého života nebo poléčili nějaké potíže. Vždy je v tom poselství. Když jsem si nedávno zlomila kotník, pochopila jsem, že můj kotník odnesl to, co jsem já odmítala řešit. A to bylo vše výše uvedené.
Rada: Uzemňujte se tím, že se zujete a stoupnete si bosi do trávy, ještě lepší je si do trávy lehnout. Vnímejte zemi. Jděte do přírody. Zpomalte se a buďte pozorní. Vnímejte, co právě děláte. Prociťujte své pocity. Zůstaňte v přítomnosti, obklopte se modrým světlem, když se cítíte nejistě.

48. Zrychlené bušení srdce
Rychlý tep obvykle doprovází otvírání srdce. Trvá to jen pár okamžiků a znamená to, že srdce se uvádí do rovnováhy po emocionálním uvolnění. Měla jsem jednu epizodu, která mne vyděsila: vzbudila jsem se uprostřed noci a srdce mi bušilo, jako by mi chtělo vyskočit z hrudi. Chápu to tak, že šlo o veliké otvírání srdeční čakry. Ale prověřila jsem to lékařky. S mým srdcem nic špatně není.
Rada: Poraďte se se svým lékařem o jakýchkoliv zdravotních potížích.


49. Rychlejší růst vlasů a nehtů. V těle je využíváno více bílkovin. Bohužel nemůžeme tělu říct, kde nechat růst vlasy a kde ne. (Nebo ano?)

50. Touha najít svou spřízněnou duši nebo tzv. dvojplamen
Stále více toužíme mít vztah, který odpovídá tomu, kdo jsme.
Rada: Musíme sami odpovídat ideálu, který si chceme přitáhnout. Musíme se milovat, jací jsme, i situaci, v které se nacházíme, abychom si přitáhli "dokonalejšího“ partnera. Nejprve pracujme na sobě. Myslím, že to funguje takto: přejte si toho člověka ve svém srdci, ale bez ulpívání. Očekávejte, že jednoho dne se setkáte s někým, kdo je pro vás vhodnější, ale opusťte všechna očekávání ohledně toho, kdo to bude a jak se to stane. Místo toho se zaměřte na vyčištění vlastního života a buďte tím druhem člověka, kterým chcete být.
Buďte šťastní teď a tady. Radujte se ze života. Pak možná uvidíte…

51. Vynořují se vzpomínky
Vzpomínky těla, potlačené vzpomínky, obrazy z minulých a paralelních životů. Léčíme a integrujeme všechna naše “já”, takže čekejte podobné zážitky.
Rada: Mějte na mysli, že je nejlepší vyvolat jenom to, co přichází do mysli, ostatní nechat být, neanalyzujte pořád všechno a prožívejte přicházející emoce. Žádejte o pomoc své průvodce.

Autor: Annarita
Překlad: heartblue
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář