Jdi na obsah Jdi na menu
 


Příznaky trasformace

 Příznaky transformace – 51 symptomů spirituálního probuzení

 1. Změna spánkových vzorců: nervozita, horká chodidla, přerušovaný spánek. Pocit únavy po probuzení a ospalost během dne. Trojitý spánkový vzorec se vyskytuje u mnoha lidí: spíte asi 2-3 hodiny, probudíte se, spíte dalších  pár hodin, opět se probudíte, a opět usnete. U některých lidí se návyky mění. Můžete potřebovat méně spánku. Nedávno jsem zažila obrovské energetické vlny proudící do mého těla z korunní čakry. Je to příjemné, ale potom nemohu dlouho usnout. 
Rada: Zvykněte si na to. Smiřte se s tím a nebojte se, že nebudete mít dostatek spánku. Budete schopni to přes den zvládnout, pokud se soustředíte jen na to, co právě potřebujete. Můžete požádat své Vyšší já, aby vám poskytlo pauzu a potom
jste se v noci dobře vyspali. Když nemůžete hned usnout, využijte to třeba k meditaci, čtěte básně nebo si pište deník. Vaše tělo se novým
 vzorcům přizpůsobí.
  
2. Vjemy na hlavě: brnění, svědění, píchání, mravenčení na temeni nebo po páteři. Pocit, že energie vibruje na vrcholu hlavy, jako energetická sprcha, která stříká z hlavy. Také pocit proudící energie korunní čakrou. Může to být zažíváno také jako tlak na vrcholu hlavy, jako by někdo tlačil prsty do středu vaší hlavy. Jak jsem zmínila v bodě 1, zažívala jsem obrovské přílivy energie přes korunu. Dříve jsem cítila tlak, jako by má hlava byla v jemném svěráku. Jeden člověk řekl, že mu vstávaly vlasy a jeho tělo bylo pokryto husí kůží.
 Rada: Není to nic znepokojivého. Zažíváte otevírání se korunní čakry. Tento pocit znamená, že se otvíráte příjmu božské energie.
  
3. Náhlé vlny emocí. Okamžitý nával pláče. Pocit náhlého vzteku nebo smutku, bez nějakého většího impulzu. Nevysvětlitelná deprese. Pak velké štěstí. Emocionální horská dráha. Často dochází k tlaku nebo nahromadění emocí v srdeční čakře – uprostřed hrudi. 
Rada: Přijměte své pocity, jak přichází a nechte je plynout. Zaměřte se na srdeční čakru a prociťte emoce. Nechte je, ať se rozšíří ven do celého těla, dýchejte zhluboka, z břicha do hrudníku. Nesměrujte své emoce na jiné lidi.
 Čistíte si minulost. Pokud chcete, aby vám někdo pomohl, řekněte nahlas, že máte
 v úmyslu uvolnit všechny tyto staré záležitosti a požádejte svou Vyšší moc, aby
 vám pomohla. Buďte rádi, že vaše tělo uvolňuje tyto emoce a nedrží je uvnitř,
 kde mohou škodit. Jeden zdroj tvrdí, že deprese souvisí s uvolňováním vztahů
 s lidmi, prací, atd., které nám a našim frekvencím již neodpovídají. Když cítíme vinu při uvolňování těchto vztahů, deprese nám pomáhá tu bolest léčit.
  
4. Zdá se, že se vracejí staré „záležitosti“, a lidé (nebo jejich dvojníci), se kterými je potřebujete vyřešit, se objevují ve vašem životě. Témata na dokončení. Nebo možná potřebujete projít těmito tématy, abyste si uvědomili cenu sebe, hojnosti, kreativity, závislostí atd. A tak se vám objevují v životě zdroje nebo lidi, které potřebujete, aby vám tím pomohli projít.
 Rada: totéž jako u bodu 3. Nenechte se zatáhnout do analýzy těchto témat.
 Jejich přílišné zkoumání vás prostě vrací zpět do bludných kruhů, a budete do
 nich stále více zapadat. Sežeňte si profesionální pomoc, pokud potřebujete a projděte tím. Nepokoušejte se jim vyhnout nebo se od nich oddělit. Přijměte, cokoliv přijde, a děkujte, že vám to pomohlo posunout se vpřed. Poděkujte Vyšší moci za to, že vám dala příležitost tyto věci uvolnit. Pamatujte, nechcete,
 aby tyto problémy uvízly ve vašem těle.
  
5. Změny váhy. Často přibíráme proto, že mnoho strachů, které jsme potlačili, se nyní vynořuje na povrch, aby byly vyléčeny. Reagujeme tím, že si budujeme obranu. Také se pokoušíme se uzemnit nebo vytvořit polštář proti rostoucím frekvencím v těle.
 Rada: Nevzrušujte se, ale prostě to akceptujte jako symptom toho, kde nyní jste
 na své duchovní cestě. Shodíte nebo přiberete, až budou všechny vaše strachy
 integrovány. Uvolněte svoji úzkost. Pak pro vás může být snazší zhubnout/přibrat.
 Cvičte. Před jídlem zkuste toto: posaďte se ke stolu na příjemném místě.
 Zapalte svíčku. Radujte se z toho, jak je jídlo pěkné. Dejte si
 svoji dominantní ruku na srdce a jídlu požehnejte. Řekněte svému tělu, že jídlo
 použijete pro bohatou výživu, ale že jídlo nepoužijete k naplnění svých
 emocionálních hladů. Pak mávněte rukou nad jídlem zleva doprava a požehnejte mu. Možná si povšimnete, že jídlo je pocitově teplé, i když je studené. Také jsem si povšimla, že když žehnám jídlu, tolik nejím. Další věcí, kterou můžete
 udělat, je být při jídle přítomný – nedívejte se přitom na televizi, nebo nečtěte. 
 
6. Změny ve stravovacích návycích: podivné chutě. Někteří lidé zjišťují, že nemají tak velký hlad, jako dříve, nebo mají větší.
 Rada: nepopírejte, co vám tělo říká, že potřebujete. Pokud si nejste jistí, zkuste svalově otestovat, než si zvolíte jídlo, abyste věděli, co vaše tělo chce. Zkuste také požehnat jídlu jak popsáno v bodě 5.
 
7. Netolerance k jídlu, alergie, které jste nikdy předtím neměli. Jak se stáváte spirituálnějšími, jste citlivější na vše kolem vás. Vaše tělo vám řekne, co již nemůže tolerovat, a zbavuje se toho, co vám již neslouží. Můžete se čistit od toxinů. Někteří lidé mají v ústech často bílý povlak, jako běžci po skončení závodu.
 Rada: Tento povlak lze odstranit 2 polévkovými lžícemi olivového oleje převalovaného v ústech 10-15 minut (nepolykejte), pak ho vyplivněte do
 záchodu – ne do dřezu. Vyčistěte si zuby, pak kartáček očistěte.
  
8. Zesílení smyslů. Zvýšená citlivost
 8a. Zrak: rozmazané vidění, mihotající se předměty, vidění zářivých částic, aury kolem lidí, rostlin, zvířat a předmětů. Někteří lidé vidí dříve pevné předměty
 jako průhledné. Když zavřete oči, nevidí tmu, ale červeně. Můžete také vidět
 geometrické tvary nebo jasné barvy a obrazy, když jsou oči zavřené. Barvy
 vypadají živější – obloha může vypadat jasně modře, nebo tráva neskutečně
 zeleně. Často vidím mřížky na zemi. Jak se stanete citlivějšími, můžete vidět
 tvary nebo obrysy ve vzduchu, obzvláště když je místnost téměř temná. Když
 máte oči zavřené nebo otevřené, můžete vidět bílé tvary ve svém periferním
 vidění (to jsou vaši průvodci).
 Rada: vaše vidění se mění mnoha způsoby – zažíváte nové způsoby vidění.
 Buďte trpěliví. Ať děláte cokoliv, nebojte se. Mlhavé vidění lze zmírnit zíváním.
 8b. Sluch: silnější nebo slabší. Kdysi jsem si myslela, že budu muset sjet ze
 silnice, kvůli bolestivě zesílenému zvuku mých pneumatik na dálnici.
 Dalšími symptomy jsou slyšení šumu v hlavě, bzučení, zvonění, hudby, cinkání,
 někdo slyšení šumění vody. Jiní mají to, čemu se říká sluchová dyslexie – ne 
vždy rozpoznáte, co lidé říkají, jako by již nemluvili vaším jazykem. Někteří slyší
 podivné hlasy ve snech. Můžete požádat archanděla Michaela, aby se o situaci
 postaral. Není se čeho bát.
 Rada: Vzdejte se tomu. Nechte to projít. Poslouchejte. Vaše uši se adaptují
 na nové frekvence.
 8c. Silnější vjemy pachu, doteku nebo chuti. Povšimla jsem si, že nyní dokážu cítit a chuťově rozeznat nepříjemné, chemické přísady v některých potravinách. Jiné potraviny mohou chutnat naprosto skvěle. U některých lidí je toto posílení smyslů jak příjemné, tak je to odrazuje. Můžete dokonce občas cítit vůni květin. Mnozí mystici ji cítili. Užijte si to.
  
9. Kožní vyrážky. Vyrážky, boláky, akné a další. Vztek vytváří vyrážky kolem úst a na bradě. Měla jsem extrémní zánět kůže po několik měsíců, doprovázející léčby epizody z mé minulosti. Když jsem téma zpracovala, nemoc zmizela.
 Rada: můžete vylučovat toxiny a uvolňovat emoce. Když je třeba něco uvolnit a pokoušíte se to potlačit, vaše pokožka to vyjádří za vás, dokud emoce
 nezpracujete. Vyřešte to.
  
10. Zážitky silné energie, které vás nutí vyskočit z postele . Následují období letargie a únavy. Únava obvykle následuje po velkých posunech. Je to čas integrace, takže si ho dopřejte.
 Rada: následujte druh té energie. Nebojujte s tím. Buďte k sobě jemní.
 Zdřímněte si, když jste unavení. Napište před spaním povídku, pokud máte příliš
 energie na spánek. Využijte onoho typu energie.
 

 11. Změny v modlitbě nebo meditaci
 Nemáte stejné pocity jako dříve. Neprožíváte stejně kontakt s Duchem. Obtíže se soustředěním.
 Rada: Můžete být nyní ve stálejším a stabilnějším kontaktu s Duchem a vjemy
 se mohou proto měnit. Přizpůsobíte se těmto novým pocitům. Nyní většinu času
 uvažujete a jednáte v partnerství s Duchem. Možná méně meditujete.
 

12. Návaly energie. Z ničeho nic jste zahřátí od hlavy po paty. Je to mžikový vjem, ale nepříjemný. Naopak někteří lidé cítí nevysvětlitelný chlad. Nedávno jsem zažila vlny nebo proudy energie, které skrze mne procházely. Někdy je energie tak intenzivní, že když se dostane do mého těla, cítím menší závratě. Ale když si myslím, že ta energie je božská a nechám odejít strach, cítím se báječně a těším se z toho
 zážitku. Pokud pracujete s energií, možná jste si povšimli, že teplo procházející
 vašima rukama se obrovsky zvýšilo. To je dobře.
 Rada: Jestliže vám to vadí, požádejte Vyšší moc, aby teplotu trochu snížila, je-li to v souladu s vaším a nejvyšším dobrem.
 

 13. Rozsah fyzických projevů. Bolesti hlavy, zad, krku, chřipce podobné příznaky („vibrační chřipka“), zažívací problémy, svalové křeče, rychlý tlukot srdce, bolesti na hrudi, změny v sexuálních touhách, otupělost nebo bolesti končetin nebo mimovolné tělesné pohyby. Některým z nás se dokonce vrátily staré nemoci z dětství, aby se uzdravily.
 Rada: Vyhledejte lékařskou pomoc, pokud ji potřebujete! Pokud jste určili,
 že to není třeba, relaxujte a vězte, že je to jen dočasné.
 

 14. Vypadáte mladší. Hurá! Jak čistíte emocionální záležitosti a uvolňujete omezující víru a břemena z minulosti, jste opravdu lehčí. Vaše frekvence je vyšší. Milujete se a
 žijete více. Začnete připomínat dokonalou bytost, kterou opravdu jste.
 

 15. Živé sny. Někdy jsou sny tak skutečné, že se probudíte zmatení. Můžete mít dokonce lucidní sny, ve kterých sen řídíte. Mnoho snů může být mystických nebo mohou obsahovat zprávy pro vás. A v některých snech prostě víte, že se vám to nezdá – že to, co se děje, je nějak skutečné.
 Rada: Vzpomenete si, co je pro vás důležité na zapamatování. Nevynucujte nic,
 především se nebojte.

 


 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář