Jdi na obsah Jdi na menu
 


Víra v sebe

 Víra v sebe a ve své schopnosti
Pevná víra v sebe, ve svou vizi otevřela lidem krok za krokem za celá tisíceletí netušené možnosti a příležitosti. Takové příležitosti,
o kterých se lidem na počátku vývoje ani nezdálo.
Náš vývoj a náš pokrok značně překročil všechna očekávání lidí na počátku dějin. Máme k dispozici mobilní telefony, internet, můžeme létat …. máme k dispozici takovou techniku, která nám významně pomáhá a podporuje nás.

Možná, si ale i přesto někdy říkáte:,, nejsem dost mladý“ nebo
,, jsem příliš mladý“, ,,nejsem dost schopný“, ,,nemám dost znalostí“, ,,nemám dost finančních prostředků k uskutečnění svých cílů“ …, ale uvěřte ve svoji jedinečnost, svoji sílu, ve své schopnosti … ať vám každý říká kdo chce co chce.

Každý z vás je naprostý originál.
Každý z vás je sice malý zrnkem v písku, nicméně každé zrnko je velmi, velmi důležité.
Kdyby si jedno takové zrnko písku řeklo a posléze by se k němu přidali další a další zrnka , že není dost dobré, že je příliš malé, že je velmi, velmi nicotné neměli bychom podstatně důležitou část stavební prvku. Písek je tolik potřebný a nepostradatelný ve stavebnictví.

Proto věřte sami sobě. Přijímejte sami sebe. Milujte sami sebe takové jací jste. Otevřete se sami sobě. Otevřete se světu. Při sdílení s ostatními, vynikne lépe vaše krása a jedinečnost.

Pokud se ve vašem světě děje něco, co cítíte, že ještě není v souladu s vámi, tak se ponořte hluboko do svého srdce a poznejte to, co je skutečné. Vy jste skuteční. Vaše síla je skutečná.

Napojte se na svoji vnitřní krásu, tvořivost a lásku k sobě samým i k ostatním lidem. Požádejte svého anděla strážného, aby vám uzdravil vaše srdce a mysl a, aby vás napojil na vaši tvořivost, aby vám otevřel vaše srdce pro vás i ostatní.

Jaké jsou vaše cíle, jaké jsou vaše sny. Čemu byste jste se chtěli věnovat, co vás naplňuje, co vás činí šťastným? Položte si otázku: ,,Co mohu pro svůj cíl uskutečnit už teď“. Dělejte jednotlivé malé kroky k uskutečnění vašeho cíle. Jednotlivé kroky vás bezpečně dovedou k vašemu cíli. Napište si své kroky. Podívejte se, kdo vám může pomoci s vaším plánem a požádejte ho pomoc. Spojujte potřebné materiály a z malých částí vytvoříte velké věci.

Pokud máte strach a pochybnosti, zavolejte si na pomoc archanděla Michaela, aby vás zbavil samotné příčiny i důsledku vašeho strachu. Ze začátku to může být koníček, který může posléze přerůst v něco většího. Nikdy není dost pozdě začít si plnit své sny a cíle.

Víte o tom, že Giuseppe Verdi složil operu Othello v 74 letech a dotvořil svou operu Fallstaff v 84 letech, že Sigmund Freud napsal svoji poslední práci v 83 letech, že Thomas Alva Edison podal
poslední patent v 84 letech, že Pablo Picasso denně kreslil a maloval až do svých 90let, že Tizian Vecellio dokončil obraz Pieta, když mu bylo 99 roků. To jsou jedni z mnoha příkladů v našich dějinách.

Začněte pomalu a pozvolna. Začněte dělat co vás činí radostnými a šťastnými. Žijte žít svůj život. Naplňte svůj život radostí a úspěchem.

Přeji každému z vás, abyste se vydali na cestu za svými cíly. Přeji každému z vás odvahu,sílu, vytvalost a všechno potřebné pro uskutečnění vašich snů. Váš život se odvíjí směrem na, který se zaměříte a vytrváte. Pokud některou vlastnost postrádáte nebo byste ji potřebovali obnovit, poproste svého anděla strážného, aby vám potřebné kvality poskytl.

Přeji vám všem hodně úspěchů a božího požehnání.