Jdi na obsah Jdi na menu
 


Meditace pro naší planetu

30. 7. 2010

www.cestyksobe.cz - Meditace

Prosba pro lidi dobrého srdce na planetě Zemi.

 

Prosíme každého, komu není lhostejný osud planety Země, spojme se všichni v myšlenkách a srdcích ke společné práci pro zachování míru na této krásné planetě, která ve vesmíru září jako perla.


V osudu planety Země je psáno pro blízkou budoucnost, od podzimu roku 2010, o vypuknutí celoplanetárního konfliktu, který se má rozpoutat s největší pravděpodobností na území arabských zemí. Problém zdánlivě lokální má pak spustit celosvětový válečný konflikt, který má způsobit politický, ekonomický a sociální kolaps. To vše by směřovalo k absolutně destruktivnímu vývoji transformace.... Asi nikdo z nás si takovýto průběh transformace nepřeje...........


Pomozme společnou prací zabránit hrozícímu světovému konfliktu a přispět tak k mírovému, šetrnějšímu a láskyplnějšímu vývoji nás všech v už v tak náročných časech transformace. Spojme tedy svoje síly jako lidstvo a zatáhněme za jeden provaz, abychom zabránili válce, utrpení a nouzi. Snad každý člověk na Zemi chce žít v hojnosti, lásce a míru.

 

Propojme se společně v tichém spočinutí, meditaci či modlitbě na ty NEJVYŠŠÍ SFÉRY, na bytosti PRALÁSKY - bytosti jednotného srdce, lásky, míru a Prasvětlo (Boha).

Napojme se tedy SPOLEČNĚ NA PRALÁSKU A PRASVĚTLO KAŽDÉ PONDĚLÍ A ČTVRTEK VE 21H (až do 10/2010) a poprosme o větší otevření srdcí lidí, O VÍCE OCHRANY, SVĚTLA A LÁSKY pro LIDSTVO, PLANETU ZEMI...